Σταφύλι

Ολόκληρη σχεδόν η ετήσια παραγωγή των 1100 τόνων σταφυλιών που επεξεργάζεται η εταιρεία μας προέρχεται από την περιοχή της Πιερίας, ενώ ένα μικρότερο ποσοστό παράγεται στην Καβάλα, την Κεντρική Ελλάδα και στην Κόρινθο. Αν και οι κύριες καλλιεργούμενες ποικιλίες είναι τα απύρηνα Crimson και τα απύρηνα Thompson, η PROTO σχεδιάζει να διπλασιάσει στο άμεσο μέλλον την ποσότητα των πωλήσεών της, εισάγοντας νέες ποικιλίες, κατάλληλες για τις κλιματικές συνθήκες της Ελλάδας, ώστε να μπορέσει να επεκτείνει τη διαθεσιμότητα σταφυλιών και κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Οι κυριότερες αγορές που εξάγονται τα σταφύλια είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία και η Πολωνία.

Οι συσκευασίες στις οποίες διατίθενται τα σταφύλια είναι:

Συσκευασία - Τυποποίηση
Περιγραφή Καθαρό Βάρος Διαστάσεις Κιβώτια/Παλέτα 100x120cm
Χαρτοκιβώτιο 5κιλο 5kg 40x30x3 150
Χαρτοκιβώτιο 10x1kg 10x1kg 60x40x13 75
Χαρτοκιβώτιο10x500g 5kg 60x40x9 120
Εποχικότητα
Ιαν
Not Cultivated
Φεβ
Not Cultivated
Μαρ
Not Cultivated
Απρ
Not Cultivated
Μαι
Not Cultivated
Ιουν
Not Cultivated
Ιουλ
Not Cultivated
Αυγ
Cultivated
Σεπ
Cultivated
Οκτ
Cultivated
Νοε
Not Cultivated
Δεκ
Not Cultivated
Με διαφορετικό χρώμα / σχήμα σημειώνεται ο μήνας συγκομιδής.
Tips συντήρησης για τον καταναλωτή:

Τα σταφύλια μπορούν να συντηρηθούν στο ψυγείο του σπιτιού κατά μέσο όρο για ένα διάστημα 10 - 15 ημερών. Σκόπιμο είναι να αφαιρούνται άμεσα οι ρόγες στις οποίες υπάρχουν ενδείξεις σαπίσματος (καφέτιασμα της ρόγας) διότι μπορεί να επιμολύνουν και τις υπόλοιπες. Συνιστάται τα σταφύλια να τοποθετούνται σε πλαστική σακούλα για να περιοριστεί η αφυδάτωση. Τέλος καλό είναι να πλένονται μόνο πριν καταναλωθούν και ποτέ νωρίτερα.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ενημερωθείτε για τα νέα και τις προσφορές μας!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και μείνετε συντονισμένοι στην PROTO.
ΕΓΓΡΑΦΕIΤΕ